Prachtige Vrouwen Reis

Deze inspiratiereis in Catalonië geeft jou energie en focus op wie jij bent en wat je past en dat op een prachtige plek met fijn gezelschap

 • Inspiratiereis Prachtige Vrouwen in Spanje, fotoopdracht schoonheid
  Wat trekt jouw aandacht

Hé Prachtige vrouw, houd je van ...

 • Zwemmen in een bergbeekje
 • Gillen van de lach
 • Genieten van heerlijke geuren, kleurrijke planten, kruidige kruiden, vogelgeluiden, zongerijpte kersen
 • Dansen onder de sterren
 • Schommelen
 • Mediteren op een eeuwenoude bergkam
 • Vrouwelijke oerkrachten
 • Mooie diepgaande gesprekken

Maar heb je dat al veel te lang niet gedaan.
Zou je meer in contact willen komen met je vrouwelijke pracht en kracht? Deze meer willen voelen, vergroten en inzetten in je leven? Kortom je helemaal vrouw en vrij voelen?

Kies voor jezelf en ga met ons mee op deze unieke vrouwenreis naar Spanje.

Een verdiepingsreis voor jezelf

Een vrouwenreis die je zintuigen prikkelt en je opnieuw in contact brengt met de bron die jou maakt tot de unieke vrouw die jij bent. Natuurlijk word je daarbij geholpen door de prachtige plek waar je verblijft, de andere vrouwen en jouw begeleiders Yolande van Wijk en Wendy Smit.

 • Tijdens de reis spelen we met verschillende verdiepende en ontspannende creatieve oefeningen. Zie jezelf bijvoorbeeld schrijvend zitten op een bergkam met uitzicht op een eeuwenoud dal, achter je de ruïnes van een Moors kasteel en boven je de zon.  Ook is er ruimte voor jouw persoonlijke vraag/thema. Laat je inspireren en inspireer zelf met je unieke vrouw-zijn.
 • Je bent samen met andere vrouwen die hetzelfde verlangen hebben. Onze ervaring leert dat dat heel snel leidt tot een veilige setting met daarin ruimte voor verdieping, verbinding en vriendschap.
 • Je gaat opgeladen en herboren naar huis, vol inspiratie, zodat je vrouwelijke bron ook thuis blijft stromen. En wat er dan gebeurt…

 

Begeleiders

De organisatie en begeleiding van deze vrouwenreis is in handen van Yolande van Wijk en Wendy Smit (Moolelo).  Samen nemen wij je mee op reis en laten jouw innerlijk vuur weer ontbranden. Wij zijn in 2017 gestart met onze eerste 2 inspiratiereizen naar Spanje. In eerste instantie gericht op coaches. Daarna begon het te stromen. Dat de behoefte aan aandacht voor jezelf, aan herijken, aan inspiratie, aan genieten, aan durven staan voor jezelf, aan jezelf laten zien, aan bezieling, aan stilstaan, aan vriendschap, zo groot zou zijn, hadden wij niet verwacht. Ook de kracht van vrouwen onder elkaar en het positieve effect daarvan op ons en de deelnemers verraste ons. Dat heeft ons gesterkt om in 2018 te focussen op vrouwenreizen.

Wij zetten onze professionaliteit, enthousiasme, humor, aandacht, kracht, liefde, openheid , creativiteit en ons eigen unieke vrouw zijn in om de reis voor jou tot een succes te maken. Wij werken vanuit het grondbeginsel van de psychosynthese dat zegt dat ieder mens een unieke schat in zich draagt!

Yolande van Wijk en wendy Smit begeleiders Spanjereis voor vrouwen en coaches

Yolande van Wijk: 

Ik ervaar bij mezelf en bij anderen, dat reizen een prachtig middel is om te herijken, op te laden en geïnspireerd te raken. Het helpt ook bij de ontdekking van nieuwe en bekende kwaliteiten, maar ook schaduwkanten komen naar voren. Vooral als het een reis is buiten het bekende, naar nieuwe plekken met nieuwe reismaten, of alleen. Mijn ervaring is ook dat er ruimte komt voor creativiteit, voor ideeën, voor ingevingen. Er is meer ruimte voor intuïtie. Maar ook het lichaam laadt op. Het gaat meer stromen op mentaal, spiritueel, emotioneel en fysiek niveau. In mijn werk komen mijn liefde voor reizen, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid bij elkaar.

Het innerlijk vuur in mijzelf en anderen doen ontbranden is mijn levensmotto. Hierbij breng ik mijn enthousiasme, humor, aandacht en kracht in. Ik heb ervaring in professional het bedrijfsleven, als ondernemer, studiecoach, en psychosynthese coach. Ik ben thuis in het gebied in Catalonië waar wij naartoe gaan.

Wendy Smit: Mooleo

Door eerst uiting te geven aan wat er van binnen speelt en hieraan woorden te geven krijg je steeds meer zicht op de kern van de vraag. Van hieruit kun je keuzes maken die passen bij jouw unieke kwaliteiten en talenten. Dit proces in mijzelf, anderen en binnen organisaties blijft mij steeds weer boeien en verrassen.

Sinds 2009 nodig ik individuen en groepen uit met andere ogen naar zichzelf en hun omgeving te kijken om zo te komen tot een verandering die past. Vanuit mijn ervaring als communicatieadviseur, trainer, ondernemer, intervisiebegeleider, psychosynthese- begeleider en kunstzinnig therapeut begeleid ik volwassenen en teams in mijn praktijk of op locatie.

In Moolelo komen mijn interesses in persoonlijke en professionele ontwikkeling, creativiteit en communicatie bij elkaar. Enthousiasme, betrokkenheid en toegankelijkheid typeren mij.

Programma

We verblijven 6 dagen op het sfeervolle landgoed “Mas Fullat” in Alforja op de flanken van het Montsant (de heilige berg) gebergte in Catalonië. We maken wandelingen en excursies naar eeuwenoude bergdorpjes, de Romeinse stad Tarragona en de zee. Er is een prachtige grote tuin op het landgoed en een heerlijk zwembad.

Je slaapt in een ruime 2 persoonskamer en we delen een aantal badkamers, een grote woonkamer en grote keuken. Op verzoek is er gelegenheid om te overnachten in een 1-persoonskamer. En je kan natuurlijk een tent neerzetten in de weelderige tuin, als je meer privacy wil.

Hoe ziet een dag er uit:

De dag begint met een meditatie of bewegen. Daarvoor of daarna geniet je in je eigen ritme van het ontbijt. Meestal gaan we dan op stap. De natuur in of naar een andere inspirerende locatie. Daar doen we verschillende oefeningen, schrijven, collages maken, foto-opdrachten en andere oefeningen die jou dichter bij jouw bron brengen. We lunchen samen buiten de deur. In de middag is er ruimte voor jezelf, je kan zwemmen, lezen, mediteren of kiezen voor een verdiepend coachingsgesprek. In de avond gaan we dan weer vaker aan de slag met onze innerlijke ontdekkingsreis. Elke dag stemmen we het programma even af met de groep. Er is ruimte voor eigen inbreng en we zijn flexibel in het programma.

Extra:

Voor iedere deelnemer is er ruimte om gedurende de reis een of meerdere persoonlijk coachingsgesprekken te hebben met een van de begeleiders.

Ik heb het vuur in mijzelf herontdekt
Ik kwam thuis glanzend en warm van binnen
Ik ervaar meer vertrouwen en rust
Vriendschap
Het was een overwinning om zo in de groep te zijn en mijzelf daarin te accepteren
Ik voelde meer verbinding met mezelf en de ander
Een hele mooie ervaring met een groep fijne vrouwen
De oefeningen, het samen zijn, het genieten, de salades, de warmte, de zon waren weldadig.

Prijs en data Prachtige Vrouwen Reizen

Kleine groep

Tijdens deze reis kunnen maximaal 6 vrouwen mee. Wij werken bewust met een kleine groep zodat er snel een intieme, vertrouwelijke sfeer ontstaat en er ruimte en aandacht is voor iedereen.

Kosten

De kosten bedragen €1200,-  (inclusief BTW)

Dit is inclusief:

 • Alle verblijf in de Mas Fullat op basis van tweepersoonskamers  (1 persoonskamer optioneel, 250 euro extra), tent neerzetten in tuin zonder meerkosten
 • Excursies
 • Lokaal vervoer met huurauto's
 • Maaltijden, zelf koken en uit eten
 • Begeleiding en groepsactiviteiten
 • Persoonlijke coachingsgesprekken

Exclusief
Vlucht: raming 100-180 euro
Entrees, zakgeld (raming 50 euro).

NB: De Spanjereis is als opleiding of als bedrijfskosten aftrekbaar.  Of in overleg met je werkgever inzetbaar binnen je persoonlijke ontwikkel plan (POP)

Het was een heerlijke week. Vol zon in prachtige groene omgeving ,comfortabel huis. Afwisselende locaties van zee, bergen etc. Mooie persoonlijke opdrachten die zeer verhelderend werkten en ook bij thuiskomst doorwerken. Fijne & zorgvuldige begeleiders van de groep waardoor je je veilig voelt Een perfecte combi van persoonlijke verdieping en relax vakantie gevoel.