Inspiratiereis Body & Mind 

Exclusieve reis voor leuke vrouwen die zin hebben in een heerlijke hartverwarmende week voor zichzelf!

Data 2021 volgen 

  • Prachtige vergezichten op de Inspiratiereizen van Commundo naar Spanje

Massages en een nieuwe mindset

Een zalige inspiratiereis voor body en mind waarin jij alle tijd hebt voor jezelf. Een week om te ontdekken, onderzoeken en herbronnen, waar word jij blij van? Massages, mindfulness oefeningen, schrijfopdrachten, aanrakingen die raken, meditaties, wandelingen in de prachtige omgeving en mooie gesprekken helpen je om te herbronnen, keuzes te maken, op te laden en een thema of vraag verder te onderzoeken. De ervaring leert dat de antwoorden dan vanzelf komen.

In een mooie omgeving

Bovendien verken je een wonderschoon gebied in Catalonië, in het noorden van Spanje. We maken een prachtige tocht door het mystieke Montsant gebergte naar een oud dorpje met adembenemende vergezichten. We slenteren door de straatjes van de eeuwenoude Catalaanse stad Tarragona. En we bezoeken een fabelachtige waterbron in de bergen en wandelen over goed begaanbare mooie wandelpaden.

Ont-moeten en ontmoeten!

Ontspannen, genieten, loslaten, ontmoeten en tot rust komen. Heerlijke maaltijden en lekker veel buiten, met tijd voor jezelf, maken het compleet. Om boordevol energie en vol nieuwe inzichten weer naar huis te gaan.

Landhuis in de bergen

Je logeert in een ruim sfeervol landhuis in de bergen bij het stadje Alforja, op een plek die nog nauwelijks ontdekt is door toeristen. Het huis is exclusief van ons en is van alle gemakken voorzien. Het is omgeven door een grote tuin met boomgaard en een zwembad waar je volop van kan genieten.

PS: ervaring met het geven of ontvangen van massages is niet nodig. We passen alles aan aan jouw wensen dus als je wil leren masseren dan kan dat ook, als je alleen een voetmassage wil dan is dat ook ok.

Jouw begeleiders:

Deze inspiratiereis is een samenwerkingsverband van Carla Pleijers van Mazzaze  en Vakantieanders en Yolande van Wijk van Commundo. Zij zullen jou op deze reis begeleiden. Wij werken beiden vanuit onze missie om mensen in hun eigen kracht te laten komen, om zich bewust te worden van hun potentie en vrede te sluiten met zichzelf. Massage is een mooie manier om in contact te komen met jezelf, de aanrakingen van je lichaam te voelen en te ervaren wat wat massage jou leert.

IMG-20190409-WA0022

Yolande is coach, reisleider en ondernemer. Begin bij jezelf en eindig niet bij jezelf is haar levensmotto. Ze is enthousiast, krachtig, humorvol, betrokken, verbindend, liefdevol en prikkelend. Met Commundo organiseert zij zinvolle reizen met vrijwilligerswerk of persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is zij businesscoach voor ondernemers en professionals en directeur van De Broedplaats, opleidingen, netwerk en events op basis van psychosynthese.

“Het moment dat het meeste indruk om mij heeft gemaakt is de massage op de zware dinsdag waarop ik het gevoel kreeg dat ik weer compleet werd”

 

“Wat ik mee naar huis neem is vertrouwen op mijn eigen basis/bron, dat brengt ook weer zachtheid”

 

“Ik denk er iedere dag nog wel aan als ik het steentje/hartje zie liggen. Ik krijg dan een grote glimlach op mijn gezicht”.

 

“Ik heb 6 heerlijke dagen gehad. Dit had zeker te maken met het gezelschap en het programma. Ik probeer elke dag te mediteren. Ook al is het naar kort. Ik vond de meditatie oefeningen buiten heel fijn”. 

 

“Wat ik heb meegenomen van de reis is beter voor mezelf zorgen. Bewustzijn hoe belangrijk dat is”.

 

“Ik denk dat alle persoonlijke lieve aandacht een beetje helpt en toegevoegde waarde heeft”

“Het meest verrassende van deze reis was….dat Spanje daar zo mooi is”.

Hoe ziet een dag er uit:

Het programma biedt ruimte voor zelfreflectie, bewustwording en uitwisseling. Carla en Yolande begeleiden dit. We maken gebruik van bewegen, geleide meditaties, persoonlijke coaching, creatieve oefeningen, schrijven, massages. De prachtige natuur en cultuur nodigen je uit om los te komen, geven je antwoorden en laten je genieten. 
Gedurende de week kies je voor extra aandacht in de vorm van een persoonlijke massage door Carla en een persoonlijk gesprek met Yolande.
Voor geen van de programma onderdelen is ervaring vereist.
Voorbeeldprogramma:
- 8.00: bewegen buiten
- 8.30-9.30 ontbijten waar je wil, binnen, buiten, soms in stilte
- 10.00: vertrek naar een locatie (bergstadje, wandeling, oude stad, zee) met aldaar een oefening, rondkijken, koffie, wandeling
- 12.00-14.00: eten buiten de deur in klein restaurant of lunchpakket
- 14.30-16.30: programma op locatie of bij het huis met ruimte voor een persoonlijk gesprek met Yolande
- 16.30-18.30: vrije tijd, met elke dag voor iemand een persoonlijke massage door Carla
- 19.00: eten bij het huis, BBQ, soep, broodmaaltijd
Alle verblijf, maaltijden, koffie, thee, fris, auto, zijn inbegrepen. Wijn/bier houden we bij op een turflijst
Het huis met tuin, zwembad en boomgaard zijn exclusief van ons.

Praktisch:

Reisdata: 4 tot 9 oktober 2020

Prijs: € 1200 op een zeer royale 2 pers kamer met eigen badkamer of € 1450 voor een grote 1 pers kamer met eigen badkamer. 

Inbegrepen: alle maaltijden (uit èn thuis eten), uitstapjes, oefeningen, massages en persoonlijke gesprekken die jou tot je kern brengen.

Bijkomende kosten: vlucht 80-125 euro (Eindhoven-Reus), zakgeld 50 euro

Ga je mee? Download hier je inschrijfformulier en stuur dat naar yola@commundo.nl >>