Waar sta je ?

Wij helpen jou om in het licht te gaan staan! 

Missie Inspiratiereizen Business Coaching

Bezinning, inspiratie, liefde, keuzes, vrijheid, ontwikkeling, zingeving, plezier, vriendschap

In alle spirituele tradities is op weg gaan een wezenlijk besluit voor ontwikkeling.

Onze Inspiratiereizen geven jou de mogelijkheid om actief stil te staan bij wie jij bent, wat je nodig hebt en wat je te bieden hebt.

En jij hebt veel te bieden!

 • Dat je daar soms aan twijfelt is normaal.
 • Dat je een goede baan hebt maar je afvraagt of je werk ook zinvol is, is ook normaal.
 • Dat je maar doorgaat met je werk omdat je leuke studenten, cliënten of collega's hebt is niet normaal, dat stemmetje ken je. Maar wat dan?
 • Dat je een idee hebt of een plan of een voornemen is fijn maar knaagt des te meer als je er geen werk van maakt omdat steeds iets anders belangrijker lijkt
 • Dat je voelt dat je overspannen raakt en niet weet waar te beginnen
 • Dat je twijfelt over je lichaam, dat je zegt dat je niet moet zeuren, dat je altijd voor anderen zorgt
 • Dat je kijkt bij yoga vakanties en retraites maar daar eigenlijk niets mee hebt
 • Dat je dan maar gewoon weer op vakantie gaat en na 2 maanden weer in dezelfde cirkels ronddraait
 • Dat het concept van een inspiratiereis je aanspreekt maar dat je niemand kent die met je mee wil
 • Dat je op zoek bent naar fijne mensen die je begrijpen omdat ze met dezelfde vragen worstelen.

Wij openen voor jou deuren voor het vinden van jouw unieke weg. Liefde, humor, dienstbaarheid en gelijkwaardigheid zijn hierin onze kernwaardes. Ga je mee?

Er zijn reizen naar, SpanjeSri Lanka, Zuid-Afrika.

20160204_084707

Inspiratiereizen

Maak contact met wat jou uniek maakt, wat jou drijft en ga in het licht staan, op een avontuurlijke en betekenisvolle reis met gelijkgestemden. Sta stil. Word je bewust. Speel, ontdek, leer, deel, leef, lach, geniet. Verken je verlangen en je pijn met hulp van de coaches en de groep. Ga mee naar Spanje, Sri Lanka of Zuid Afrika. >>

IMG_1927

Business Coaching

Heb je een goed idee en loop je vast in het in de wereld zetten? Ben je bevlogen gestart en werk je je de tandjes zonder veel resultaat. Zoek je een sparring-partner, heb je het gevoel dat je iets mist maar kan je je vinger er niet op leggen? Bepaal opnieuw jouw koers. Ik gids je graag bij het realiseren van je plannen.  >>

Leiderschapsreis Zuid-Afrika voor young professionals met Commundo Coaching

Team-ontwikkeling

De andere heisessie met diepgang. Voor teams die behoefte hebben aan bezinning en die begrijpen dat daarvoor meer dan een dag in een conferentieoord nodig is. Voor teams die de tijd willen nemen voor ontwikkeling. Voor bedrijven die een tijdje elders willen werken en van betekenis willen zijn. >>

Kom op de koffie voor een kennismaking    Kennismaking

augustus 15, 2018

De sprong van Abdelazia

Siurana 1153, de Spanjaarden dreigen het laatste bolwerk van de Moren in te nemen. 300 jaar heeft het hoog op een klif gelegen bolwerk standgehouden. Abdelazia de Moorse prinses wil niet in handen van de vijand vallen. Zij blinddoekt haar paard en springt de diepte in, de vrijheid tegemoet.

Siurana 2018, na adembenemend bochtenwerk bereiken we het prachtige dorp. Nog voor de vele rotsklimmers op pad gaan. Vanaf de parkeerplaats lopen we naar het begin van het eeuwenoude  pad dat naar de waterbron diep in het dal leidt. Het uitzicht vanaf het pad is magisch, duizelingwekkend en prachtig mooi. We gaan zitten in een van de richels die in de rotswand zijn uitgesleten. 6 vrouwen met ieder een verlangen en iets dat ons tegenhoudt om dat te leven.

(meer…)

augustus 1, 2018

“Het waren onze gasten”

Een ander beeld van Tadzjikistan

Afgelopen dagen was Tadzjikistan behoorlijk in het nieuws en dat zal over een paar dagen wel weer wegebben. Tot er alleen een negatief beeld over blijft: een stan, onveilig, moslims, ellende, chaos, no go. Mij blijft het beeld bij van de imam in dit filmpje van de NOS. De man is aangeslagen, geschrokken en oprecht verdrietig: “het waren onze gasten”, je mag gasten niets aandoen, je behoort respect voor ze te hebben”. Dat is het beeld dat ik van Tadzjikistan heb: het toppunt van gastvrijheid! Theedrinken met onbekende gasten is hier een basiswaarde. Eentje waar wij nog heel veel van kunnen leren.

(meer…)

juli 27, 2018

Hoe bedoel je creativiteit in Spanje?

Hoe leg je het uit?

Wat brengt het je om ergens op een bergrichel met een stel meiden te gaan mediteren. Wat zie je als je daar rondkijkt! Hoe voelt dat? En als je het zou tekenen, lekker met waskrijt, hoe ziet die tekening er dan uit? Hoe is het om dat te zien en er woorden aan te geven. Wat brengt het je om in een ijskoude bergbeek te springen. Hoe is het om het verdriet te voelen van een van je medereizigers. Om te zien hoe het vastzit in het lijf en ineens loskomt. Waar voel je het als je onder het gesternte luistert naar de krekels en de zon langzaam de bergkam rood ziet kleuren. Hoe is het om in een klein bergdorp samen met de locals tussen de middag aan het konijn met wijn te gaan. En wat brengt het je om aan in principe vreemden je verlangen te uiten door het opdragen van een gedicht dat je zelf gemaakt hebt terwijl je dacht dat je dat helemaal niet kon. 

 • Spirituele plekken, poort naar jouw bron op de Spanjereis voor prachtige vrouwen
  spirituele plekken

(meer…)

"We keep moving forward, opening new doors, and doing new things, because we're curious and curiosity keeps leading us down new paths."

- Walt Disney