Waar sta je ?

Wij helpen jou om in het licht te gaan staan! 

Missie Inspiratiereizen Business Coaching

Bezinning, inspiratie, liefde, keuzes, vrijheid, ontwikkeling, zingeving, plezier, vriendschap

In alle spirituele tradities is op weg gaan een wezenlijk besluit voor ontwikkeling.

Onze Inspiratiereizen geven jou de mogelijkheid om actief stil te staan bij wie jij bent, wat je nodig hebt en wat je te bieden hebt.

En jij hebt veel te bieden!

  • Dat je daar soms aan twijfelt is normaal.
  • Dat je een goede baan hebt maar je afvraagt of je werk ook zinvol is, is ook normaal.
  • Dat je maar doorgaat met je werk omdat je leuke studenten, cliënten of collega's hebt is niet normaal, dat stemmetje ken je. Maar wat dan?
  • Dat je een idee hebt of een plan of een voornemen is fijn maar knaagt des te meer als je er geen werk van maakt omdat steeds iets anders belangrijker lijkt
  • Dat je voelt dat je overspannen raakt en niet weet waar te beginnen
  • Dat je twijfelt over je lichaam, dat je zegt dat je niet moet zeuren, dat je altijd voor anderen zorgt
  • Dat je kijkt bij yoga vakanties en retraites maar daar eigenlijk niets mee hebt
  • Dat je dan maar gewoon weer op vakantie gaat en na 2 maanden weer in dezelfde cirkels ronddraait
  • Dat het concept van een inspiratiereis je aanspreekt maar dat je niemand kent die met je mee wil
  • Dat je op zoek bent naar fijne mensen die je begrijpen omdat ze met dezelfde vragen worstelen.

Wij openen voor jou deuren voor het vinden van jouw unieke weg. Liefde, humor, dienstbaarheid en gelijkwaardigheid zijn hierin onze kernwaardes. Ga je mee?

Er zijn reizen naar, SpanjeSri Lanka, Zuid-Afrika.

20160204_084707

Inspiratiereizen

Maak contact met wat jou uniek maakt, wat jou drijft en ga in het licht staan, op een avontuurlijke en betekenisvolle reis met gelijkgestemden. Sta stil. Word je bewust. Speel, ontdek, leer, deel, leef, lach, geniet. Verken je verlangen en je pijn met hulp van de coaches en de groep. Ga mee naar Spanje, Sri Lanka of Zuid Afrika. >>

IMG_1927

Business Coaching

Heb je een goed idee en loop je vast in het in de wereld zetten? Ben je bevlogen gestart en werk je je de tandjes zonder veel resultaat. Zoek je een sparring-partner, heb je het gevoel dat je iets mist maar kan je je vinger er niet op leggen? Bepaal opnieuw jouw koers. Ik gids je graag bij het realiseren van je plannen.  >>

Leiderschapsreis Zuid-Afrika voor young professionals met Commundo Coaching

Team-ontwikkeling

De andere heisessie met diepgang. Voor teams die behoefte hebben aan bezinning en die begrijpen dat daarvoor meer dan een dag in een conferentieoord nodig is. Voor teams die de tijd willen nemen voor ontwikkeling. Voor bedrijven die een tijdje elders willen werken en van betekenis willen zijn. >>

Kom op de koffie voor een kennismaking    Kennismaking

februari 14, 2018

Verbinding, opwinding en inspiratie in Cambodja

Het is 31 januari en we zijn uitgenodigd voor een speciale herdenking van het overlijden van de vader van Chan ta. Chan ta is een van de medewerkers van onze man in Cambodia en vriend Peterhans Koperberg. We rijden op de nacht van de volle maan en maansverduistering in een volle auto over de achteraf straten van Siem Reap. Ineens veel lucht, tenten, brommers, nee het is een huwelijk. Verderop is het raak. Ogenschijnlijk hetzelfde tafereel maar het is een herdenkingsfeest. Chan ta en haar man Chet zijn enorm blij om ons te zien. Want het geeft een extra waarde aan haar en haar familie. De feesttenten zijn rondom het houten huis op palen opgesteld. De kookploeg heeft de lekkerste maaltijden bereid. En dan begint het dansen om de tafel.

(meer…)

januari 17, 2018

Purpose Travel, betekenisvol reizen

Volgens reistrendwatcher Tesse aan de Stegge is betekenisvol reizen in opkomst. Een reis die goed doet voor jou, maar ook voor mensen, dieren, natuur en cultuur. Langs highlights hoppen is passé en teruggeven aan ons gastland wordt steeds belangrijker. “Nu we steeds meer reizen, groeit ook het bewustzijn dat het sociale en ecologische aspect hiervan meer aandacht verdienen. Tegelijkertijd groeit de behoefte aan een vakantie die persoonlijker, unieker en zinvoller is”.
Laat dat nu net al 15 jaar het motto zijn van Commundo, Zinvol Reizen.

Ik zou het fantastisch vinden als je mij wil helpen met het verbeteren van onze zinvolle reizen!

Wil je mij helpen, stuur dan heel graag een mailtje aan Yolande van Wijk: yola@commundo.nl

(meer…)

november 15, 2017

Kus jezelf wakker

Ik worstel ermee. Met het naar pijnpunten gaan. Marketingwise lees je overal dat je daar mensen mee aantrekt. Doe een appèl op pijn of verlangen. Dat zijn 2 kanten van dezelfde medaille, een soort wetmatigheid die ik zelf ook goed ken. Want hoe meer je je verlangen leeft des te meer dat de pijn soms ook naar voren komt. Wat is het? Wanneer openbaart het zich? Waar voel je het? Ik geloof dat ik hem heb. Ik geloof dat er een universeel verlangen is om in het licht te gaan staan. Om je volle potentie te leven. Om trouw te zijn aan jezelf. Om je eigen kwaliteiten te zien. Om invulling te geven aan je zielsroep. En dan ben je daar en dan sta je daar en dan donder je weer van de berg af. Dat vallen doet pijn.

(meer…)

"We keep moving forward, opening new doors, and doing new things, because we're curious and curiosity keeps leading us down new paths."

- Walt Disney