Hoe bedoel je creativiteit in Spanje?

juli 27, 2018 Commundo No comments exist

Hoe leg je het uit?

Wat brengt het je om ergens op een bergrichel met een stel meiden te gaan mediteren. Wat zie je als je daar rondkijkt! Hoe voelt dat? En als je het zou tekenen, lekker met waskrijt, hoe ziet die tekening er dan uit? Hoe is het om dat te zien en er woorden aan te geven. Wat brengt het je om in een ijskoude bergbeek te springen. Hoe is het om het verdriet te voelen van een van je medereizigers. Om te zien hoe het vastzit in het lijf en ineens loskomt. Waar voel je het als je onder het gesternte luistert naar de krekels en de zon langzaam de bergkam rood ziet kleuren. Hoe is het om in een klein bergdorp samen met de locals tussen de middag aan het konijn met wijn te gaan. En wat brengt het je om aan in principe vreemden je verlangen te uiten door het opdragen van een gedicht dat je zelf gemaakt hebt terwijl je dacht dat je dat helemaal niet kon. 

  • Spirituele plekken, poort naar jouw bron op de Spanjereis voor prachtige vrouwen
    spirituele plekken

Wat doe je op een inspiratiereis?

Voor mij is het iets magisch, iets dat moeilijk onder woorden te brengen is. Het is groot en het zit in het kleine. In dat ene takje van mijn natuurcollage of mijn spontane drang om te dansen. Het is werk en het is privé. Het voelt als zo verbonden met mezelf en anderen. Dit is wat ik wil! en dat ik gun aan jou. Ik heb het gezien bij jou en de jouwen en bij mij en de mijnen. Wat het doet! Het bevrijdt. Het brengt je terug tot de kern. Jouw kern. Het is schoonheid, ruimte, vrijheid, levenslust, verdriet dat een weg vindt, plannen die het levenslicht zien. A small step in mankind.

Nu een maand later voel ik dankbaarheid. Ik voel vriendschap in onze app groep waar we ons lief en leed en kleine succesjes delen. Ik zie mooie nieuwe initiatieven die het levenslicht zien. En ik zie bij mezelf meer vrouwelijkheid, vertrouwen en zachtheid. En mijn partner merkt het ook. Zoooo fijn.

Reizen in oktober

Ga mee in oktober! Je kan kiezen uit creativiteit en mindfullness, body & soul met massages geven en ontvangen en een training creativiteit voor coaches/therapeuten en begeleiders.

Informatie en kennismaking

Natuurlijk wil je weten met wie je op stap gaat! Kom daarom naar de info-ochtend bij Commundo in Amersfoort op 23 augustus of 5 september vanaf 19.00 bij Moolelo in Best.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *